Saimaan Eristys Oy – Vuodesta 1982

Saimaan Eristys Oy perustettiin vuonna 1982, mistä lähtien yritys on kasvanut tasaisesti. Tänä päivänä Saimaan Eristys Oy on yksi teollisuuseristysten ja -telinetöiden johtavista yrityksistä Suomessa, työllistämme yli 150 eristysalan ja telinetöiden ammattilaista.

Vakaan kasvumme taustalla ovat ammattitaitoiset työntekijät, pitkät asiakassuhteet ja runsaasti kiitosta saanut toimitusvarmuus. Toimimme jatkuvasti yli 20 eri teollisuuslaitoksessa, joissa teemme tiiviistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Laajan palveluverkostomme avulla toimitamme eristys- ja telinepalveluita kustannustehokkaasti eri paikkakunnille Kaakkois- ja Itä-Suomen alueella. Asiakkaamme voivat hyödyntää paikallista osaamistamme seuraavilla paikkakunnilla: Lappeenranta, Imatra, Kotka, Hamina, Kouvola, Heinola, Mikkeli, Jämsänkoski, Varkaus, Siilinjärvi, Kuopio ja Uimaharju.

Olemme luotettava kumppani, sekä hyvä ja vastuullinen työnantaja. Uskomme, että työntekijöiden arvokas kohtelu sekä heidän hyvinvoinnistaan ja työturvallisuudestaan huolehtiminen ovat menestyksemme avaimia myös tulevaisuudessa. Yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa kehitämme aktiivisesti toimintamme laatua, ympäristövastuullisuutta, turvallisuutta ja yhteistoimintaa parantavia ratkaisuja.

Politiikat

Jäsenyytemme

  • MTHL:n yrittäjät ry
  • Eristysstandardisointi PSK työryhmä
  • Suomen Eristysyhdistys ry

Pitkäjänteistä kumppanuutta

Huolehdimme asiakkaidemme tarpeista kuin omistamme, mistä kertovat jopa vuosikymmeniä jatkuneet asiakassuhteemme. Sitoutunut oma henkilökunta ja vakiintuneen alihankintaverkoston käyttö takaavat palvelumme tasalaatuisuuden. Useamman toimipisteen ansiosta pystymme kattamaan laajan toimialueen, olemaan lähellä asiakkaitamme ja reagoimaan nopeasti sekä kustannustehokkaasti tilaajien tarpeisiin. Kun telineet ja niitä tarvitsevat eristäjät tulevat samasta osoitteesta, projektikokonaisuudet pysyvät hyvin hallinnassa, aikataulussa ja budjetissa.

Saimaa Group

Olemme osa Suomen suurinta eristys- ja telinetyökonsernia, Saimaa Groupia. Konsernin muut yritykset ovat:

 

Voit tutustua Saimaa Groupin nettisivuihin osoitteessa www.saimaagroup.fi.

Kiinnostuitko? Jätä meille viesti oheisella lomakkeella.

Haluatko kuulla lisää yrityksestämme tai tarjoamistamme palveluista? Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse +358 207 959 330 tai sähköpostilla info(at)saimaaneristys.fi, mutta myös oheisella yhteydenottolomakkeella. Jätä meille viesti ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

3 + 11 =