Tavoitteena turvallinen työympäristö

Saimaan Eristys Oy:n turvallisuustoiminnan päämääränä on työpaikka, jossa ei ole työntekijän, sidosryhmien tai yrityksen terveyttä, turvallisuutta, omaisuutta tai ympäristöä vaarantavia tekijöitä.

Jokaisella työntekijällä on oikeus ja velvollisuus tehdä työnsä turvallisesti ilman tapaturmia. Yrityksen johto antaa edellytykset turvallisuuden jatkuvalle kehittämiselle. Se varaa taloudelliset ja henkilöresurssit tarpeellisten parannusten tekemiseen viivytyksettä.

Toimintaa varten on laadittu työhyvinvoinnin, työterveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi tarvittavat ohjelmat, suunnitelmat ja toimintaohjeet. Turvallisuustoimintaa parannetaan jatkuvasti auditointiin, toiminnasta saatuun palautteeseen ja turvallisuushavaintoihin perustuen.

Työmme korkeasta turvallisuustasosta kertovat erinomaiset turvallisuustilastomme ja yhden suurimman asiakkaamme turvallisuuskilpailun voitto kahtena vuotena peräkkäin. Työmaahallintajärjestelmän avulla voimme seurata ja raportoida työturvallisuushavaintojamme.

Kiinnostuitko? Jätä meille viesti oheisella lomakkeella.

Haluatko kuulla lisää yrityksestämme tai tarjoamistamme palveluista? Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse +358 207 959 330 tai sähköpostilla info(at)saimaaneristys.fi, mutta myös oheisella yhteydenottolomakkeella. Jätä meille viesti ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

5 + 15 =