Telinetyöt luotettavasti ja varmasti

Saimaan Eristys tarjoaa turvallisia ja laadukkaita telineitä niin kunnossapitoon kuin projekteihinkin. Layher Allround ja ALFIX -telinejärjestelmien ansiosta pystymme vastaamaan kaikkiin teollisuuden telinetarpeisiin.

Toimitamme telineet niin yksittäisiin projekteihin kuin myös koko laitoksen kunnossapidon tarpeisiin. Kokeneet ja koulutetut telineasentajamme takaavat molemmissa tapauksissa työn laadukkuuden sekä telineiden turvallisuuden.

Vaativat telinekohteet suunnittelemme Autocad ja LAYPLAN -suunnitteluohjelmilla. Olemme tunnettu telineiden korkeasta laadusta ja tehokkaasta telineiden pystytys- ja purkutyöstä, jonka apuna käytämme myös kehittämäämme työmaahallintajärjestelmää. Työmaahallintajärjestelmän avulla saamme reaaliaikaisen näkymän telinekohteisiimme paikasta riippumatta. Järjestelmä parantaa työturvallisuutta, kapasiteetin hallintaa ja sitä kautta kustannustehokkuutta.

Turvallisuuskoulutukset

Tarjoamme asiakkaillemme telineturvallisuuskoulutusta. Koulutuksen pääpainona on perehdyttää telineen tilaaja turvallisten telineiden vaatimuksiin, voimassa oleviin lakeihin ja asetuksiin sekä tilaajan velvollisuuksiin. Koulutuksen läpikäynyt henkilö ymmärtää velvollisuutensa ja vastuunsa telinettä tilattaessa. Olemme viimeisen 10 vuoden aikana kouluttaneet yli 500 asiakasta kohti parempaa telineturvallisuutta.

Kysy lisää: Hannu Myllymäki, 040 773 6774

Kiinnostuitko? Jätä meille viesti oheisella lomakkeella.

Haluatko kuulla lisää yrityksestämme tai tarjoamistamme palveluista? Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse +358 207 959 330 tai sähköpostilla info(at)saimaaneristys.fi, mutta myös oheisella yhteydenottolomakkeella. Jätä meille viesti ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

3 + 4 =